Angst en coaching

Angst

In deze tijd merk ik om me heen dat er veel angst is bij mensen. Angst om ziek te worden, angst om ziekte te verspreiden, angst voor de dood enzovoorts. Iedereen neemt de nodige maatregelen om zichzelf en naasten veilig te houden en toch blijft er angst. Angst zorgt voor stress en dat breekt het immuunsysteem af die we nu, nog meer als anders, zo hard nodig hebben.

Wat in deze tijd ook gebeurt is dat veel mensen het gevoel hebben naar binnen worden gedwongen, zowel letterlijk als figuurlijk. Daarbinnen worden we dan geconfronteerd met onszelf. Hoe vermaak je jezelf als je alleen woont? Vind ik het eigenlijk wel leuk om met mij te zijn? Als je een gezin hebt of samenwoont zit je nu constant bij elkaar ‘op de lip’. Hoe ga je daarmee om? Wat voor gevoelens komen daarbij omhoog?

Soms lijkt het nog niet zo gemakkelijk om te genieten van perioden waarin het lijkt of het tegenzit. Ondanks alle maatregelen en beperkingen is er nog steeds geen gevoel van veiligheid en rust.

Herken je jezelf in dit verhaal en wil je hulp om je eigen gevoel van veiligheid en rust weer te hervinden, ongeacht de omstandigheden?

Online coaching

Afgelopen week kreeg ik de vraag of ik ook aan online coaching deed. Uit nieuwsgierigheid ben ik de uitdaging aangegaan en de ervaring leert dat dat prima lukt! Dus mocht je het nog spannend vinden om langs te komen, is er in deze tijd ook ruimte voor online coaching via Skype.

Of je nou precies weet waar je tegenaan loopt, nog aan het ontdekken bent hoe je je gelukkig en veilig kunt voelen in en met jezelf, of iets heel anders wat we samen kunnen ontdekken: ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Neem graag vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina en ontdek waar ik je mee kan helpen.

Gezonde groeten,

Theo Steneker