Ervaringen

Op onconventionele en deskundige manier heeft Theo mij geholpen om mijn gedachten te ordenen. Mijn gedachten liepen vaak in rondjes en hadden veel invloed op mijn gevoel. Door onder andere mij zelf de oplossing te laten formuleren heb ik meer inzicht gekregen en kan ik verder, precies wat ik zo graag wilde, maar niet wilde lukken.

Theo zegt juist datgene wat anderen niet durven te zeggen; niet altijd leuk maar wel leerzaam, openbarend en eerlijk. Hij durft dit te doen en is niet bang om een discussie aan te gaan waarbij hij de ander volledig respecteert. Het was prettig om mijn verhaal te vertellen op een manier die bij mij past, dit hadden Theo en ik van te voren besproken. Zonder in de rede gevallen te worden, luisterde Theo rustig, geduldig en aandachtig met af en toe een vraag ter verduidelijking.

Theo stelt precies de juiste vragen om op een andere manier naar een situatie te kijken en hij verstaat de kunst om je hierin als persoon te laten groeien. Ik ben blij dat ik de ondersteuning van Theo heb ingeroepen en ik ben door zijn hulp verder gekomen. Theo; bedankt!

Ilse

Een paar weken geleden heb ik Theo benaderd met de vraag of hij mij kan helpen om weer lekker in mijn vel te zitten. Hij stond hier voor open en paste op professionele wijze zijn NLP kwaliteiten toe. Hij had een open houding en gaf vertrouwen, dat voelde prettig. Ik voelde mij op mijn gemak en schaamde me door zijn houding niet voor waar ik mee zat. Hierdoor verliep het gesprek wat we voerden erg prettig. Theo vroeg goed door, hierdoor kwamen we tot het kern van het probleem. We zochten samen naar een oplossing om mijn gevoel beter te maken zodat ik weer ontspannenen vrolijk en relaxed met bepaalde dingen kon omgaan.

Inmiddels is het een paar weken geleden dat ik bij Theo langs ben geweest en sinds ik bij hem de deur uitliep voel ik me zoveel beter! De tips die hij mij gegeven heeft, pas ik nog steeds toe. Er is een last van mijn schouders gevallen en zie de dingen wat luchtiger wat het leven makkelijker maakt! Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om naar Theo toe te gaan, het heeft me zoveel meer gebracht dan ik van te voren had gedacht!

Kristien