Over mij

Mijn naam is Theo Steneker, 34 jaar jong en voor mezelf begonnen als trainer/coach in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik geïnspireerd ben geraakt door de persoonlijke ontwikkeling die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt en hoe dat mijn leven heeft veranderd.

Tot enkele jaren terug ervaarde ik veel angsten in mijn leven, vooral over wat andere mensen van mij zouden vinden of verwachten. Ik heb me ook vaak onbegrepen gevoeld en ik had geen idee wat ik wilde met mijn leven. Op een dag was ik er klaar mee en besloot ik in mezelf te investeren. Zo kwam NLP op mijn pad. Na een informatieavond gingen mijn ogen ‘open’ en besloot ik de cursus te gaan volgen. Tegen het einde van de practitioner opleiding voelde ik me een heel ander mens en besloot ik dat ik hier alles van wou weten. De mastertraining in NLP was het vervolg en daar kwam ik erachter dat ik deze informatie wou delen met de rest van de wereld.

Als ik om me heen kijk zie ik zoveel mensen die vastlopen in hun dagelijks leven en toch elke dag trouw hetzelfde blijven doen. Soms ook zonder het bewustzijn dat ze er elke dag zelf voor kiezen om dit zo te doen.

Overmijfoto
Theo Training

Tijdens mijn opleiding begon ik mensen te coachen en ik ontdekte dat daar mijn passie ligt. Ik kan ontzettend genieten als ik groei ervaar of bij andere mensen kan zien. Het moment waarop iemand ervoor kiest zijn leven weer in eigen handen te nemen, zoals ik dat zelf ook heb gedaan, bezorgt me elke keer weer kippenvel. Niet langer het slachtoffer van de maatschappij en omstandigheden. Rechtop staand, vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet waarin eigen keuzes en verantwoordelijkheden weer bij jezelf liggen.

Loop jij vast in je leven? Vertoon je bepaald gedrag waarvan je geen idee hebt waarom of merk je dat dat gedrag je niet langer ondersteunt? Kom eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laten we samen gaan kijken naar de mogelijkheden. En die mogelijkheden zijn, LIMITLESS.

Theo Steneker